Posisi bentuk u

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317.
Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa).
Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan.
Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp.
Pos kasebut dipasang ing latar, kanggo nyepetake lan nyengkuyung gardhong. Iki bisa nyuda pasukan pengaruh nalika kacilakan nambah.

U shape post4
U shape post
U shape post1
U shape post2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita