Aksesoris

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bolt ditetepake ing ANSI B1.13M kanggo toleransi Kelas 6 g. Bahan bolt sesuai karo ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan kanggo bolt tahan korosi dicocogake karo ASTM F 568M kanggo Kelas 8.83. samberan Pangobatan lumahing bakal tindakake AASHTO M232.
Ukuran normal kanggo mesin cuci yaiku 76 * 44 * 4mm, lan kita bisa ngetutake gambar saka pelanggan.
Kanggo reflektor, warnane mesthi putih, abang, lan kuning, sampeyan bisa nyampur dhewe.
Bolt lan kacang ditrapake kanggo ngencengake pagar, pos, spacer dadi siji bagean.
Reflektor bisa nggambarake lampu nalika wong-wong nyopir mobil ing wayah wengi, Kanthi gampang golek pojokan pager. Bisa nyuda kacilakan kasebut.
Beam transaksi tetep ing antarane balok wii lan balok thrie.

accessories2
accessories3
accessories1
accessories5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk