• Thrie beam guardrail

    Wadhi balok Thrie

    Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar pengawal utamane liwat 2.67mm nganti 4.0mm. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp
  • W beam guardrail

    W balok njaga

    Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar pengawal utamane liwat 2.67mm nganti 4.0mm. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp
  • C shape post

    C bentuk kiriman

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang menyang ...
  • H shape post

    H bentuk kiriman

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang ...
  • U shape post

    Posisi bentuk u

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang menyang ...
  • Round shape post

    Pos bentuk bunder

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang ...
  • Terminal end

    Pungkasan terminal

    Pungkasan terminal utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan ujung terminal utamane liwat 2.5mm nganti 4.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Terminal e ...
  • Accessories

    Aksesoris

    Bolt ditetepake ing ANSI B1.13M kanggo toleransi Kelas 6 g. Bahan bolt sesuai karo ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan kanggo bolt tahan korosi dicocogake karo ASTM F 568M kanggo Kelas 8.83. samberan Pangobatan lumahing bakal tindakake AASHTO M232. Ukuran normal kanggo mesin cuci yaiku 76 * 44 * 4mm, lan kita bisa ngetutake gambar saka pelanggan. Kanggo reflektor, warnane mesthi putih, abang, lan kuning, sampeyan bisa nyampur dhewe. Bolt lan kacang ditrapake kanggo nyepetake ...