• Accessories

    Aksesoris

    Bolt ditetepake ing ANSI B1.13M kanggo toleransi Kelas 6 g. Bahan bolt sesuai karo ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan kanggo bolt tahan korosi dicocogake karo ASTM F 568M kanggo Kelas 8.83. samberan Pangobatan lumahing bakal tindakake AASHTO M232. Ukuran normal kanggo mesin cuci yaiku 76 * 44 * 4mm, lan kita bisa ngetutake gambar saka pelanggan. Kanggo reflektor, warnane mesthi putih, abang, lan kuning, sampeyan bisa nyampur dhewe. Bolt lan kacang ditrapake kanggo nyepetake ...