W balok njaga

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317.
Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa).
Kanggo kekandelan pagar pengawal utamane liwat 2.67mm nganti 4.0mm.
Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp.
Guardrail sing dirancang kanggo mbagi dalan dadi bagean liyane, lan nyuda kerusakan nalika kacilakan nambah.

W beam guardrail7
W beam guardrail5
W beam guardrail6
W beam guardrail8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk