W beam pagar

Katrangan singkat:

Materi kanggo sing utamané Q235B (S235Jr kekuatan ngasilaken luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuatan ngasilaken luwih saka 345Mpa).


Detail Produk

Tag produk

Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317.
Materi kanggo sing utamané Q235B (S235Jr kekuatan ngasilaken luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuatan ngasilaken luwih saka 345Mpa).
Kanggo kekandelan saka guardrail utamané liwat 2.67mm kanggo 4.0mm.
Perawatan lumahing panas dicelup galvanis, kanggo tindakake AASHTO M232 lan standar witjaksono kayata AASHTO M111, EN1461 etc.
Pagar pembatas sing dirancang kanggo mbagi dalan dadi bagean sing beda, lan nyuda karusakan nalika kacilakan.

W beam pagar 7
W beam pagar5
W beam pagar6
W beam pagar 8

Fitur Produk

resistance karat kuwat

Akeh werna kanggo milih

Gampang kanggo nginstal

Gampang kanggo ngganti

Efek anti-tabrakan sing apik

teknologi

Kanggo mesthekake Huiquan guardrail wis weatherability unik dhewe, pusat teknologi Huiquan wis dikembangaké luwih saka sepuluh tata cara khusus, nggawe prodhuk duwe lapisan permanen dening suing teknologi dhuwur, lan liwat proses khusus beda, njupuk pager duwe resistance karat banget, resistance Kelembapan, weatherability lan lumahing dawa kinerja resik dhewe.

Pagar pembatas Huiquan ora bakal teyeng, luntur, retak, bubuk, tuwa, ukurane mati lan menehi warna sing tahan lama lan cerah.pager Huiquan janji kanggo sepuluh taun pangopènan- free, sak tenane ngatasi masalah saka pangopènan biasa.

Fitur produk lan aplikasi guardrail Highway

Nyedhiyakake proteksi pager kanggo kendaraan bermotor ing wilayah dalan sing mbebayani kayata: slope sing curam;mlengkung / mlengkung;tanggul dhuwur;sudhut landhep

Kanggo nyerep impact dadakan nalika tabrakan supaya nyilikake ciloko kanggo kendaraan lan penumpang.

Kanggo tumindak minangka pager arah kanggo kendaraan sing obah ing arah sing bener.

Kanggo tumindak minangka penghalang median kanggo nyegah tabrakan.

Kanggo tumindak minangka penghalang protèktif kanggo wong sing mlaku ing dalan.

Spesifikasi lan data teknis

Spesifikasi logam dasar kanggo AASHTO M180: Kekuwatan ngasilake minimal: 345 Mpa (50.000 psi);Kekuwatan tarik, minimal 483 Mpa (70.000 psi);lan Elongation, ing 50mm (2 in.), minimal, 12 persen.

Spesifikasi lan data teknis
Spesifikasi lan data teknis1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk