• C shape post

    C bentuk kiriman

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang menyang ...
  • H shape post

    H bentuk kiriman

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang ...
  • U shape post

    Posisi bentuk u

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang menyang ...
  • Round shape post

    Pos bentuk bunder

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar utamane liwat 4.0mm nganti 7.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos dipasang ...