• Thrie beam guardrail

    Wadhi balok Thrie

    Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar pengawal utamane liwat 2.67mm nganti 4.0mm. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp
  • W beam guardrail

    W balok njaga

    Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan pagar pengawal utamane liwat 2.67mm nganti 4.0mm. Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp