• Terminal end

    Pungkasan terminal

    Pungkasan terminal utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa). Kanggo kekandelan ujung terminal utamane liwat 2.5mm nganti 4.0mm utawa tindakake panjaluk pelanggan. Perawatan permukaan dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Terminal e ...