Babagan Kita

Fasilitas Lalu Lintas Huiquan

Madeg ing taun 2006, Shandong Guanxian Huiquan Traffic Facilities Co., Ltd. dununge ing Zona Industri Abad Baru Guanxian, Provinsi Shandong. Modal perusahaan kasebut ndaftar 20 yuta CNY, jembaré udakara 43.290 meter persegi. Kita minangka salah sawijining perusahaan entitas komprehensif sing duwe spesialisasi ing produksi, penjualan pagar galvanis panas. 

Perusahaan saiki duwe spesialisasi ing konstruksi dalan gedhe kanthi wigati kanggo njaga. Pabrik kita dilengkapi karo rong garis galvanis panas lan rong garis lukisan semprotan elektrostatik, saéngga bisa ngasilake 150,000 ton pagar saben taun. Pagar lan aksesoris Huiquan kanthi ketat ngetutake standar internasional lan domestik, kayata Tionghoa, Amerika, Australia, Eropa lan liya-liyane. ing Jaringan penjualan ekstensif kalebu luwih saka 40 negara ing Asia, Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Afrika, Oceania. Sementara, volume ekspor paling dhuwur ing negara kasebut. Dadi, kita minangka salah sawijining produsen pagar waja sing paling profesional lan paling kuat.

Huiquan fokus kanggo ngasilake pagar waja berkualitas tinggi, saben proses produksi ditindakake kanthi ketat miturut ISO, CE. Kita wis entuk sertifikat ISO, SGS, CE, BV lan liyane. Perusahaan kasebut dipanggonke kanggo menang pasar lan pelanggan kanthi produk bermutu lan layanan jujur. Ing 2017, Huiquan ditunjuk minangka pemasok proyek pembukaan proyek dalan "Sabuk lan Dalan".

Fasilitas transportasi Huiquan gelem kerja sama kanthi tulus karo para pelanggan supaya bisa ngasilake asil sing apik lan entuk target win-win.

Tim Kita

Tim ekspor kalebu Pengembangan Pelanggan, Penjualan, Departemen purna jual. Ngarep-arep kanggo kerja sama karo sampeyan. Ing layanan sampeyan.

team

Produk Kita

Produk utama: W Beam, U post karo spacer, post C karo spacer, H post kanthi spacer lan aksesoris (Bolt & Nuts, Reflector lsp)

about-us1
about-us2
about-us03

Tur Pabrik

 kita nampani kunjungan menyang pabrik saka saindenging jagad kanggo luwih ngerti babagan perusahaan kita.

factory1
factory2
factory3
factory4
factory5
factory6
factory7