FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa perusahaan perdagangan perusahaan utawa pabrik sampeyan?

Perusahaan kita yaiku pabrik, sing dununge ing kabupaten Guan, provinsi Shandong.

2. Apa jumlah pesanan minimum sampeyan?

Biasane kanthi ukuran normal, jumlah minimum order 25 ton, nanging yen ora umum, MOQ bakal ditemtokake dening bahan kasebut.

3. Suwene bisa entuk barang kasebut?

Yen jumlah pesanan sampeyan ora luwih saka 1000 ton, kita bakal ngirim barang sajrone 30 dina sawise nampa setoran.

4. Kepiye syarat-syarat pembayaran?

Kita mung nampa 30% TT kanggo setor, lan 70% TT sawise mriksa barang, sadurunge dikirim.

5. Apa sampeyan bisa menehi laporan tes?

Ya, kita bisa, yen diterbitake dening perusahaan kita bakal gratis, nanging yen diterbitake dening SGS utawa departemen liyane, sampeyan kudu mbayar biaya kasebut.

6. Apa sampeyan duwe departemen kontrol kualitas?

Ya wis. Kanggo mesthekake saben produk bisa memenuhi permintaan sampeyan. Saka bahan nganti produk rampung, kita bakal nyoba kabeh data kanggo pesenane.

Pengin kerja sama kita?