babagan kita

Lalu Lintas Huiquan Fasilitas

Madeg ing taun 2006, Shandong Guanxian Huiquan Traffic Facilities Co., Ltd. dununge ing Zona Industri Abad Baru Guanxian, Provinsi Shandong. Modal perusahaan kasebut ndaftar 20 yuta CNY, jembaré udakara 43.290 meter persegi. Kita minangka salah sawijining perusahaan entitas komprehensif sing duwe spesialisasi ing produksi, penjualan pagar galvanis panas.

PRODUK

  • Accessories

    Aksesoris

    Bolt ditetepake ing ANSI B1.13M kanggo toleransi Kelas 6 g. Bahan samberan salaras karo ASTM ...

  • U shape post

    Posisi bentuk u

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Materi ...

  • C shape post

    C bentuk kiriman

    Pos kasebut utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Materi ...

  • W beam guardrail

    W balok njaga

    Guardrail utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Kasur ...

INQUIRY

PRODUK

  • H bentuk kiriman

    Perawatan lumahing dicelup panas, kanggo ngetutake AASHTO M232 lan standar sing padha kayata AASHTO M111, EN1461 lsp. Pos kasebut dipasang ing lapangan, kanggo ngencengi lan ndhukung gardhangan. Iki bisa nyuda pasukan pengaruh nalika kacilakan nambah.
    H shape post
  • Pungkasan terminal

    Pungkasan terminal utamane kanggo ngetutake standar AASHTO M180, GB-T 31439.1-2015 lan EN1317. Bahan sing biasane Q235B (S235Jr kekuwatan panen luwih saka 235Mpa) lan Q345B (S355Jr kekuwatan panen luwih saka 345Mpa).
    Terminal end
  • Aksesoris

    Bolt ditetepake ing ANSI B1.13M kanggo toleransi Kelas 6 g. Bahan bolt sesuai karo ASTM F568M kanggo Kelas 4.6. Bahan kanggo bolt tahan korosi dicocogake karo ASTM F 568M kanggo Kelas 8.83. samberan Pangobatan lumahing bakal tindakake AASHTO M232.
    Accessories