Kabar

  • Perjuangan bapak kanggo mbukak 'guardrail sing mateni' rampung

    Anchorage, Alaska (KTUU) - Perang enem taun bapak kanggo nemokake apa sing diarani "guardrail sing bisa mateni" rampung Selasa ing pengadilan Tennessee. Ing 2016, Steve Eimers nuntut Lindsay Corporation, pabrikan pagar pembatas X-Lite, sawise putrine HannahR, 17 taun ...
    Waca liyane
  • Guardrails: apa iku lan kenapa sampeyan butuh - Kesehatan lan Keamanan Pekerjaan

    Guardrails minangka salah sawijining komponen ing fasilitas, lan asring ora dadi pertimbangan utama perusahaan nganti telat.Apa sing dipikirake wong nalika krungu tembung "guardrail"? Apa ana sing nyegah wong tiba ing platform sing dhuwur?
    Waca liyane
  • Acrow nyedhiyakake struktur bypass kanggo panggantos jembatan

    TORONTO, 16 Juli 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Acrow Bridge, perusahaan teknik lan pasokan jembatan internasional, ngumumake manawa perusahaan Kanada, Acrow Limited, bubar ngrancang lan ngirim struktur telung bentang 112,6 meter kanggo nyuda Pakaryan. lalu lintas zona macet...
    Waca liyane
  • Sangang taun sawisé banjir sajarah ing 2013, CDOT mbungkus proyek pemugaran pungkasan ing St. Fran Canyon.

    Ing September, saklawasé seminggu sawise udan deres battered negara, ewu Coloradoans padha dipeksa kanggo ngungsi omah-omahé. Banjir lan mudslides asil matèni 10 wong. .
    Waca liyane
  • Tennessee Tengah rencana kanggo nutup jalur ing 24 Februari

    Davidson County, I-24 Random on-call signatures ing macem-macem interstates lan interstates mm46.5 - 47 • Nightly, 8pm-5am, bakal ana penutupan lane ramp sebagean wengi kanggo instalasi desahan panel Extrusion.Resurfacing ing I-24, kalebu restorasi jembatan saka bifurkasi I-40 dadi I-440 b...
    Waca liyane
  • guardrails kontroversial dilarang ing luwih saka setengah negara

    - Luwih saka setengah saka negara, 30 negara, saiki wis ngumumake bakal nundha instalasi luwih saka sistem guardrail kontroversial ing dalan ing saindhenging negara, sawise kritikus ngandika iku tutup-up kanggo owah-owahan mbebayani ing desain guardrail sing wis nyebabake saklawasé. rolas taun kepungkur.A...
    Waca liyane
  • 2 mati, 2 tatu ing kacilakan I-95 ing Nassau County, ujare FHP

    Tim Warta Wengi WJXT 4 Deleng luwih jero babagan acara warta utama dina iki, uga ramalan cuaca lan sorotan olahraga paling anyar.Nassau County, Fla. - Loro wong saka Yulee tiwas lan loro liyane tatu ing kacilakan Kamis esuk ing Interstate 95 ing Nassau County, miturut ...
    Waca liyane
  • Promo MJF AEW Dynamite ngrusak garis kanthi sampurna

    Genre gulat profesional paling misuwur nalika pamirsa nyoba mbedakake antarane apa lan sepira alur crita kasebut bener lan naskah.Ing edisi "AEW Dynamite" Rebo wengi, MJF ngethok versi dhewe saka prom CM Punk "Bom Pipa" ...
    Waca liyane
  • Ing proses kanggo ngganti alangan pinggir dalan ing Route 73 -

    Komisioner Departemen Perhubungan Negara New York, Marie Therese Dominguez, ngumumake proyek $ 8,3 yuta kanggo ngganti alangan beton lan rel parsial sing bakal menehi lelungan tampilan sing luwih apik babagan sesawangan nalika tetep aman. Proyek kasebut kalebu bagean saka Rute 73 al. .
    Waca liyane
  • Kepiye Spider-Man: Ora Ana Panggonan Ngrancang Pertempuran Bridge Doctor Octopus

    Narator: Sajrone perang jembatan sing apik ing Spider-Man: Ora duwe omah, tentakel Doctor Octopus minangka karya tim VFX, nanging ing pesawat, mobil lan ember sing njeblug iki nyata banget.Scott Edelstein: Sanajan kita bakal ngganti kabeh iki lan duwe versi digital saka sawetara ...
    Waca liyane
  • Fungsi Guardrail

    Fungsi Guardrail

    Fungsi saka GuardrailGuardrails fungsi minangka sistem, kang kalebu guardrail dhewe, kiriman, lemah sing kiriman didorong ing, sambungan saka guardrail kanggo kiriman, terminal pungkasan, lan sistem jangkar ing terminal pungkasan.Kabeh unsur kasebut duwe pengaruh babagan cara ...
    Waca liyane
  • Pos Pengawal

    Pos Pengawal

    Ing rekayasa lalu lintas, pager dalan bisa nyegah kendharaan sing sesat ora kena alangan ing pinggir dalan sing bisa uga digawe manungsa (struktur tandha, inlet gorong-gorong, tiang utilitas) utawa alam (wit, tebangan watu), mlayu saka dalan lan mudhun ing tajem. tanggul, utawa ngubengi ro...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2