Warta

  • Function of the Guardrail

    Fungsi saka Guardrail

    Fungsi GuardrailGuardrails fungsi minangka sistem, sing kalebu gardu dhewe, tiang, lemah sing dipasang ing kiriman, sambungan gerbang menyang pos, terminal pungkasan, lan sistem penahan ing terminal pungkasan. Kabeh unsur kasebut ana gegayutane karo ...
    Waca liyane
  • Guardrail Post

    Pos Pengawal

    Ing rekayasa lalu lintas, pengawal dalan gedhe bisa nyegah kendharaan sing kesasar kena pengaruh ing alangan pinggir dalan sing bisa digawe dening manungsa (struktur tandha, saluran culvert, tiang utilitas) utawa alam (wit, potongan-potongan batu), mlayu ing dalan lan mudhun kanthi curam tanggul, utawa nyingkir saka ro ...
    Waca liyane
  • Highway Guardrail Weight Per Foot Calculation

    Bobot Guardrail Ing Saben Pitungan Kaki

    Bobot pengawal dalan gedhe saben sikile nemtokake rega gardhan. Spesifikasi gerbang dalan gedhe beda-beda, mula bobot pengawal dalan gedhe saben sikil beda. Bobot pengawal dalan gedhe saben sikile dietung kanthi mbagani bobot pagar dalan gedhe kanthi dawa total, banjur ...
    Waca liyane